De Training

De groeps training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2 tot 2,5 uur. Het individuele traject bestaat ook uit acht wekelijkse bijeenkomsten maar dan van 1 tot 1,5 uur. Tijdens de training worden formele oefeningen aangeboden zoals de lichaamsverkenning of bodyscan, diverse begeleide aandacht- en concentratie oefeningen waaronder zitmeditaties en liggende en staande yoga bewegingsoefeningen.

Aanvullend zijn er diverse andere oefeningen en wordt er informatie gegeven over stress, omgaan met grenzen, keuzes maken en zelfzorg. De informele oefeningen zijn praktische opdrachten die tijdens de dagelijkse activiteiten gedaan kunnen worden. Het doel van de formele oefeningen is het opbouwen van concentratie en opmerkzaamheid en dat te verbinden aan de dagelijkse praktijk met behulp van de informele oefeningen. Tijdens de bijeenkomsten is er genoeg ruimte voor het delen van ervaringen. Door nauwkeurig naar ervaringen te kijken, wordt opmerkzaamheid ontwikkeld. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij gedurende de training dagelijks ongeveer een 45 minuten oefenen met behulp van ingesproken MP3 bestanden en het werkboek.

Interesse?

Als je interesse hebt om een training te volgen kun je het contactformulier invullen. Ik stuur je dan een mail om een afspraak te maken voor een telefonisch intake gesprek. Daarna kun je besluiten om je definitief aan te melden voor de training.

De eerstvolgende groepstraining in Zwolle start in april 2020. Vanwege het coronavirus zal er voldoende ruimte zijn en de groep klein. Data zie: agenda Wil je een individuele training volgen dan zal ik tijdstip, datum en locatie met je afstemmen tijdens de telefonische intake. De trainingen worden gegeven op een sfeervolle en passende locatie in Zwolle. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. contact

De kosten van een ach weekse training inclusief materiaal :

Groepstraining: € 450

Individuele training: € 550

De training wordt vergoedt door veel zorgverzekeraars. Ik ben lid van de beroepsvereniging VMBN categorie 1.

Zitmeditatie          Bodyscan          Yoga